Logopedische diensten

Voor instellingen en particulieren lever ik de volgende logopedische diensten. Neem contact op als u geïnteresseerd bent of vragen hierover heeft.

Logopedie in het (speciaal) basisonderwijs

Logopedie neemt een belangrijke plaats in binnen het speciaal (basis)onderwijs naast andere disciplines. Een multidisciplinaire aanpak gericht op de onderwijsbehoeften van kinderen is essentieel voor deze doelgroep. Als logopedist verzorg ik: onderzoek, behandeling en advisering gericht op stem-, spraak-, taal- en gehoorproblematiek. Inhuur kan plaatsvinden voor het oplossen van tijdelijke capaciteitsproblemen (bijv. bij ziekte of zwangerschap) of op reguliere contractbasis.

Logopedisch onderzoek

Voor instellingen en particulieren verricht ik logopedisch spraak/taalonderzoek. Een onderdeel van het onderzoek is het geven van een behandeladvies. Het logopedisch onderzoek is geschikt voor kinderen van 2 tot 16 jaar.

Voorlichting en coaching woordenschatonderwijs

Voor basisscholen die hun woordenschatonderwijs op een hoger niveau willen brengen, is het vaak lastig om dit zelfstandig te realiseren. Voorlichting en coaching van schoolleiders en leerkrachten werkt positief. Vanuit mijn ervaring en specialisatie kan een op maat gemaakt woordenschatbeleidsplan samen met de school opgesteld worden. Hierna kan ik leerkrachten begeleiden en coachen bij het toepassen van woordenschatonderwijs in de groep.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s